Vyko Gerumo akcija

Prieš šv.Kalėdas Kolpingo bendruomenė organizavo jau tradicine tapusią GERUMO AKCIJĄ, kurioje aktyviai dalyvavo kolegijos studentai, kolegijos bei draugijos administracija, dėstytojai.

Norėdami pradžiuginti vaikus akcijos dalyviai pasirūpino ne tik šokoladiniais saldumynais ir kitomis dovanomis. Už surinktas pinigines aukas Kauno vaikų globos namų „Atžalynas“ auklėtiniams buvo įteiktas muzikinis centras, o Kauno 1 – osios specialiosios mokyklos – DVD grotuvas. Kolpingo kolegijos studentai su šiose įstaigose gyvenančiais vaikais bendrauja jau ne vienerius metus. Studentų atstovybės nariai vaikams paruošė nuotaikingą programą.

Devyni našlaičiai, gyvenantys Kauno 1 – ojoje specialiojoje mokykloje, rašė laiškus Kalėdų Seneliui prašydami išpildyti jų svajones. Daugelis vaikų norėjo mp3 grotuvų bei kitų dovanų. Jas įgyvendinti Kalėdų Seneliui padėjo studentai, administracijos darbuotojai ir mielai sutikusi prisidėti prie akcijos UAB “BMS”. Šios dovanos buvo vaikams įteiktos susitikimo metu.

Kolpingo kolegijos Teisės katedros dėstytojai šv. Kalėdų proga organizavo jau tradicine tapusią labdaringą teisinę konsultaciją miesto visuomenei.
Dėkojame visiems už Jūsų gerumą!

Rūta Kazlauskaitė