Prasidėjo naujieji mokslo metai

Šiandien Kolpingo kolegijos studentai, dėstytojai bei administracija dalyvavo naujųjų mokslo metų pradžios šventėje. Šventė prasidėjo iškilminga eisena į Vytauto bažnyčią, kur buvo laikomos šv.Mišios, vėliau Kunigų seminarijos Baltojoje salėje vyko oficialioji dalis.

Kolpingo kolegijos pirmakursiams skirta pirmoji rugsėjo savaitė. Šiais metais, norint padėti kuo greičiau ir aktyviau susipažinti su kolegija, organizuojami įvairūs renginiai. Šiandien po oficialiosios šventės dalies vyko pirmakursių susitikimas su kolegijos administracija, Studentų atstovybės nariais, vyko susitikimai su katedrų vedėjais bei dėstytojais. Susitikimų metu buvo išdalytas naujienlaiškis, skirtas specialiai pirmakursiams.
Rugsėjo 1-4 d. pirmojo kolegijos aukšto fojė veiks „Infocentras“, kuriame Studentų atstovybės nariai konsultuos įvairiais klausimais.
Rugsėjo 4-5 d. pirmakursiai kviečiami dalyvauti seminare „Kolpingo fuksas‘ 2009“.

Nuotraukose: mokslo metų pradžios šventės akimirkos.