Pasirašyta bendradarbiavimo sutartis su Graikijos “Job Trust” organizacija

Vasario 9-12 d. Erasmus projektų koordinatorė Jolita Surmaitė pagal Erasmus Parengiamųjų vizitų dotaciją vyko į Graikiją, Thessalonikus. Šio vizito metu Jolita Surmaitė susitiko su Irina Aslanov, organizacijos “Job Trust” direktore bei pasirašė bendradarbiavimo sutartis tarp Kolpingo kolegijos bei “Job Trust” organizacijos. Ši sutartis bus labai naudinga studentams,  kadangi remiantis ja, norintys studentai galės vykti vasarą dirbti į Graikijos įmones, viešbučius, verslo centrus atlikti praktiką arba tiesiog dirbti, pamatyti šalį, įgyti patirties, užsidirbti bei turiningai praleisti vasarą, patobulinti anglų kalbos žinias.

Taip pat Jolita Surmaitė aplankė ir Perrotis College bei susitiko su koordinatore Elke Veenendaal, direktoriumi Don Schofield bei kitu akademiniu personalu, aptarė bendradarbiavimo galimybes dėl studentų praktikų bei studentų vasaros kursų Graikijoje.

Jolita Surmaitė vasario 25 d. (ketvirtadienį) pristatys visą informaciją dėl praktikų bei tęstinių studijų tiek Lietuvoje, tiek užsienyje bei atsakys į visus dominančius klausimus bei plačiau papasakos apie galimybes studentams. Pristatymo detalus laikas bus skelbiamas skelbimų lentose bei internetiniame tinklalapyje.