Kolegijos krepšinio komanda baigė sėkmingą 2010/2011 m. sezoną

Šį sezoną ypač sėkmingai rungtyniavusi Kolpingo kolegijos krepšinio komanda baigė  2010/2011 m. krepšinio sezoną. Dalyvavusi 3 turnyruose komanda Kolegijai parvežė net 2 taures -  tapo "Technoeros" taurės krepšinio turnyro čempione ir Jonavos krepšinio mėgėjų lygos „Paguodos“ taurės (JKML) finalininke.

Žaisdama Kauno krepšinio lygos „C“ lygoje komanda pateko tarp 16 stipriausių komandų, o komandos centro puolėjas Arvydas Geiša net trijose pozicijose yra geriausias  „C“ lygos žaidėjas – pagal naudingumą, pelnomų taškų vidurkį (po 30,83 per rungtynes) ir atkovotus kamuolius (16,22 per rungtynes). Jam priklauso ir du "C" lygos rekordai - šio sezono lygos naudingumo koeficiento rekordas, surinkus 66 naudingumo balus, taip pat pataikė daugiausia dvitaškių metimų vienose varžybose - 20.

Sveikiname komandą su įspūdingu pasirodymu šį sezoną!