Įteiktos Kolpingo kolegijos steigėjo stipendijos

Tarptautine moksline – praktine konferencija „Iššūkiai ir socialinė atsakomybė versle“ baigėsi jau tradicine tapusi ir ketvirtąjį kartą Kolpingo kolegijos organizuota Kolpingo savaitė. Baigiamasis renginys vyko Kauno miesto savivaldybės didžiojoje salėje.

Konferencijos metu buvo įteiktos 43 Kolpingo kolegijos steigėjo stipendijos, kurių vertė daugiau nei 35 tūkst. litų. Stipendijos skirtos už labai gerus studijų rezultatus, taip pat  dalis stipendijų yra skatinamosios ir skirtos studentams už aktyvų dalyvavimą Kolpingo kolegijos bei visos Kolpingo bendruomenės veikloje.

Jau dešimtąjį kartą organizuotoje konferencijoje pranešimus skaitė advokatas prof. Frankas Dytrichas (Vokietija), Mikaelis Holas - privačios nekilnojamo turto kompanijos, įsikūrusios  Helsingborge, Kulahuseno Grupės vyriausias vadybininkas (Švedija) ir lektoriai iš Lietuvos – Kolpingo kolegijos prof. Vilija Aleknevičienė ir bendrovės TEO LT Korporatyvinės komunikacijos skyriaus direktorius Valdas Kaminskas.

Juozo Stočkaus nuotraukose: konferencijos akimirkos