• IMG 4140

„Tikėjimas yra gyvenimo pagrindas.“

• DSC5701

„Kiekvienas turi užimti jam skirtą vietą gyvenime.“

• diplomai 3

„Jeigu Jūs norite geresnės ateities, privalote patys ją susikurti.“

• IMG 9200

„Betikslis laiko švaistymas šiame trumpame gyvenime yra nepataisoma
    žmonijos nelaimė.“

• IMG 2059 1

„Žmogus yra sukurtas tiesai ir jis nori ją turėti.“

AKTUALU

xpasirinkimai

Elektroninis žurnalas

Kolpingo kolegija dalinasi ketvirtuoju elektroniniu žurnalo numeriu. Jame perskaitysite daugybę įkvepiančių ir jaukių istorijų, rasite nuoširdų Jurgio Didžiulio pasakojimą apie darnaus pasaulio kūrimą ir iš arčiau susipažinsite su vystomuoju bendradarbiavimu. Tikimės, kad šie pasakojimai jus sušildys ir leis bent trumpam atsikvėpti nuo šventinio šurmulio.
Plačiau
BB logo su sukiu svetainei

Iniciatyva „Baltoji banga“

VšĮ Kolpingo kolegija dar 2012 m. prisijungė prie iniciatyvos „Baltoji banga“. Įmonės ir organizacijos prisijungusios prie iniciatyvos ženklą naudoja žymėti produkcijai, informacinei medžiagai ar administraciniams dokumentams taip primindamos, kad bendrovė savo pavyzdžiu padeda diegti Lietuvoje skaidraus ir sąžiningo verslo principus, pasisako už etiško verslo kultūrą, o kartu simbolizuoja nuolatinį bendrovės rūpestį savo pačios reputacija.

Kviečiame dalyvauti tarptautinėje konferencijoje

Maloniai kviečiame dalyvauti Kolpingo kolegijos organizuojamoje tarptautinėje mokslinėje - praktinėje konferencijoje „DARNAUS VYSTYMOSI IŠŠŪKIAI ŠVIETIMUI“, kuri vyks Kolpingo kolegijoje (A. Jakšto g. 6, Kaunas) 2015 m. kovo 26 d. (ketvirtadienį).

Naujausios žinios

• Laimėk planšetę su Kolpingo kolegija!

Apsilankykite Kolpingo kolegijos stende studijų mugėje Kaune (sausio 30 d.) ir Vilniuje (vasario 5-7 d.). Čia ne tik sužinosite apie siūlomas studijų programas ir susipažinsite su studijų sąlygomis.
    plačiau
  • Priimamos paraiškos socialinei stipendijai gauti

Sausio 20 – vasario 20 dienomis Valstybinis studijų fondas priims studentų paraiškas socialinei stipendijai gauti. Nustačius naują bazinės socialinės išmokos dydį padidėjo išmokama suma. Dabar ji siekia 114 eurų (393,62 Lt). Šiais metais keitėsi ir paramos skyrimo tvarka. Esant lėšų, studentų prašymai bus priimami kiekvieną mėnesį.
  • Tradiciniai socialinių partnerių pusryčiai

Atradienį, Kolpingo kolegijos oranžinėje salėje, vyko tradiciniai socialinių partnerių pusryčiai. Neformalioje aplinkoje, buvo pasidalinta mintimis apie studentų praktiką, - galimybę jų laiką organizuoti lanksčiau, praktiką pradėti jau pirmame kurse. Aptartos galimybės toliau plėtoti abipusiai naudingus ryšius. Taip pat sutarta dažniau organizuoti tokio pobūdžio susitikimus.
    plačiau

VšĮ Kolpingo kolegija laukia tavęs!

VšĮ Kolpingo kolegija teikia aukštąjį išsilavinimą liudijantį profesinio bakalauro diplomą. Kviečiame studijuoti teisę, ekoturizmą, verslo ir viešojo sektoriaus finansų apskaitą, tarptautinį verslą, verslo anglų kalbą, socialinį darbą, vaiko gerovę ir socialinę apsaugą. Kauno senamiestyje įsikūrusios aukštosios mokyklos steigėjas - katalikiška labdaros ir paramos organizacija Lietuvos Kolpingo fondas. Kolpingo organizacijos Lietuvoje yra Tarptautinės Kolpingo draugijos, veikiančios pasaulyje daugiau nei 150 metų daugiau nei 60 šalių, dalis. Kolegija, kaip institucija sėkmingai veikia nuo 1996 m. Lietuvoje.

Adresas:
Raguvos g. 7,