Karjera prasideda „K“ raide
  • tituline pakeisti3

„Tikėjimas yra gyvenimo pagrindas.“

• tituline pakeisti4

„Kiekvienas turi užimti jam skirtą vietą gyvenime.“

• tituline pakeisti6

„Jeigu Jūs norite geresnės ateities, privalote patys ją susikurti.“

• tituline pakeisti7

„Betikslis laiko švaistymas šiame trumpame gyvenime yra nepataisoma
    žmonijos nelaimė.“

• tituline pakeisti

„Žmogus yra sukurtas tiesai ir jis nori ją turėti.“

AKTUALU

konfe 2015m

Kviečiame dalyvauti tarptautinėje konferencijoje

Maloniai kviečiame dalyvauti Kolpingo kolegijos organizuojamoje tarptautinėje mokslinėje - praktinėje konferencijoje „SOCIALINĖ ATSAKOMYBĖ PROFESINĖJE VEIKLOJE“, kuri vyks Kolpingo kolegijoje (A. Jakšto g. 6, Kaunas) 2016 m. kovo 24 d. (ketvirtadienį).
facebook zenkliukas

Bendraukime!

Prisijunkite ir sužinokite visą svarbiausią informaciją pirmieji! Kolpingo kolegijos facebook paskyroje rasite ne tik naujienas susijusias su studijomis, bet ir laisvalaikiu, mūsų bičiulių ir partnerių pasiūlymus. Laukiame jūsų like, share ir be abejo comment :)
social work

SOCIALINĖS PRIEŽIŪROS KURSAI

Lietuvos Kolpingo draugija organizuoja intensyvius socialinės priežiūros kursus. Kursų metu klausytojai įgis žinių bei praktikinių įgūdžių reikalingų norint dirbti socialinės priežiūros sektoriuje. Baigus kursus laikomas egzaminas ir jį sėkmingai išlaikius suteikiamas Europos Socialinės Priežiūros Sertifikatas (ECC).

Naujausios žinios

• Kviečiame pildyti paraiškas socialinei stipendijai gauti

Primename, kad nuo sausio 20 d. iki vasario 20 dienos bus priimami prašymai socialinei stipendijai 2016 m. pavasario semestrą gauti.
    plačiau
  • Ar norite įgyti profesinį išsilavinimą ir darbo patirties Vokietijoje? Tada šis pasiūlymas yra tai, ko jūs ieškote!

Kolpingo kolegija kviečia dalyvauti projekte „JuLiA“ Vokietijoje! Jis atveria perspektyvas jauniems, 18-27 metų asmenims įgyti specialybę Vokietijoje, ypatingo poreikio srityse.
  • Skelbiamas papildomas „Erasmus+“ praktikos konkursas

VšĮ Kolpingo kolegijos, Tarptautinių ryšių skyrius, skelbia papildomą konkursą studentų praktikai užsienyje pagal „Erasmus+“ programą.

Kolpingo kiemelis

kiemelis tituline2 3xxx

Kolpingo kiemelis – nauja, jauki vieta kultūringam laisvalaikiui be svaigalų. Kauno senamiestyje - A. Jakšto g. 6, pusiaukelėje tarp Rotušės ir Kauno pilies. Koncertai, Pabėgimo kambarys, kavinė, pramogos vaikams. Kviečiame apsilankyti!