Karjera prasideda „K“ raide
  • tituline pakeisti3

„Tikėjimas yra gyvenimo pagrindas.“

• tituline pakeisti4

„Kiekvienas turi užimti jam skirtą vietą gyvenime.“

• tituline pakeisti6

„Jeigu Jūs norite geresnės ateities, privalote patys ją susikurti.“

• tituline pakeisti7

„Betikslis laiko švaistymas šiame trumpame gyvenime yra nepataisoma
    žmonijos nelaimė.“

• tituline pakeisti

„Žmogus yra sukurtas tiesai ir jis nori ją turėti.“

Kunigas Adolfas Kolpingas

AKTUALUTIESIOGINIS PRIĖMIMAS! REIKALINGI DOKUMENTAI, DATOS IR KITA SVARBI INFORMACIJA

1 vertybes

9 priežastys studijuoti Kolpingo kolegijoje

Kolpingo kolegijoje skiriamas didelis dėmesys studento asmenybei bei tarpusavio santykiams, vadovaujamasi krikščioniškomis vertybėmis. „Jeigu jūs norite geresnės ateities, privalote patys ją susikurti“, - teigė žymus XIX a. vokiečių kunigas, pedagogas ir žurnalistas Adolfas Kolpingas, kurio veikla pasaulyje tęsiama jau daugiau nei 150 metų. A. Kolpingas mokė, jog žmogus turi būti tikintis krikščionis, sumanus ir darbštus savo profesijos žinovas, geras šeimos žmogus ir atsakingas pilietis. Šiais pagrindiniais A. Kolpingo filosofijos principais ir remiasi Kolpingo kolegija savo veikloje.
stipendijos kolpingo kolegija

Steigėjo stipendija studijoms Kolpingo kolegijoje

Jau treti metai iš eilės studentai įstoję studijuoti į Kolpingo kolegiją gali gauti vieną iš steigėjo stipendijų. Kolpingo fondas Lietuvai „Draugų ratas“ kasmet finansuoja apie dešimties studentų studijas pagal pasirinktą studijų programą Kolpingo kolegijoje. Jiems tereikia prisidėti simboliniu 30 eurų indėliu per mėnesį. Stipendijos bus skirtos studentams, pasirinkusiems studijas nuo 2015 m. rugsėjo mėnesio.

STOJANČIŲJŲ DĖMESIUI!

Jau galite pateikti dokumentus, reikalingus stoti į Kolpingo kolegiją. Nuo 2015 m. rudens Kolpingo kolegijoje galima studijuoti: Socialinį darbą; Tarptautinį verslą; Verslo anglų kalbą;  Teisę; Verslo ir viešojo sektoriaus finansų apskaitą; Vaiko gerovę ir socialinę apsaugą bei Ekoturizmą (valstybės finansavimas).

Naujausios žinios

• 9 priežastys studijuoti Kolpingo kolegijoje

• Praktikos Augsburge įspūdžiai

Kolpingo kolegijos studentai gali atlikti praktiką ne tik pagal ERASMUS+ programą, bet ir daugelyje Tarptautinės Kolpingo draugijos ir jos partnerių institucijų. Studentus išsiųsti į praktiką užsienyje įmanoma dėka Kolpingo fondo Lietuvai „Draugų ratas“, kuris taip pat finansuoja keliolikos studentų studijas Kolpingo kolegijoje. Šią iniciatyvą ketinama tęsti ir toliau.
  • Egzotiška, bet produktyvi ir naudinga praktika Pietų Afrikos Respublikoje

Šiais metais Kolpingo kolegija keliems baigiamojo kurso studentams pasiūlė atlikti baigiamąją praktiką įvairiose Tarptautinės Kolpingo draugijos ir jos partnerių institucijose. Išsiųsti į praktikas keturias studentes buvo įmanoma dėka Kolpingo fondo Lietuvai „Draugų ratas“, kuris taip pat finansuoja keliolikos studentų studijas Kolpingo kolegijoje. Šią iniciatyvą ketinama tęsti ir toliau. Pakalbinome III kurso ekoturizmo studentę Deimantę Gaigalaitę, kuri prieš keletą savaičių grižo iš du mėnesius trukusios praktikos Kolpingo svečių namų ir konferencijų centre Keiptaune, Pietų Afrikos Respublikoje (PAR).

Kolpingo kiemelis

adomaitis pamazinta ir apkirptas

Kolpingo kiemelis – nauja, jauki vieta kultūringam laisvalaikiui be svaigalų. Kauno senamiestyje - A. Jakšto g. 6, pusiaukelėje tarp Rotušės ir Kauno pilies. Koncertai, Pabėgimo kambarys, kavinė, pramogos vaikams. Kviečiame apsilankyti!

Plačiau Projektas Reklamjuost 1