• IMG 4140

„Tikėjimas yra gyvenimo pagrindas.“

• DSC5701

„Kiekvienas turi užimti jam skirtą vietą gyvenime.“

• diplomai 3

„Jeigu Jūs norite geresnės ateities, privalote patys ją susikurti.“

• IMG 9200

„Betikslis laiko švaistymas šiame trumpame gyvenime yra nepataisoma
    žmonijos nelaimė.“

• IMG 2059 1

„Žmogus yra sukurtas tiesai ir jis nori ją turėti.“

AKTUALU

kz

Elektroninis žurnalas

Kolpingo kolegija dalinasi antruoju elektroninio žurnalo numeriu. Jame – filosofiškai ir ne tik dalinamės mintimis apie pasirinkimus: darbo, studijų, gyvenimo kelio. Malonaus skaitymo!

Veikia Kolpingo konsultacinė klinika

KLINIKOS VIZIJA: Teikti šiuolaikinėmis žiniomis paremtas profesinio orientavimo konsultacijas, nukreiptas į tarptautinio smulkaus ir vidutinio verslo plėtrą, asmens pagrįstą tobulėjimo pasirinkimą mažiausiomis sąnaudomis, kuriant abipusiškai naudingus visuomeniškus ryšius.
Plačiau

Laimėk stipendiją ir studijuok Kolpingo kolegijoje!

Net 10 solidžių stipendijų studijoms! Jau antri metais iš eilės turite galimybę gauti vieną iš jų ir įgyti profesinio bakalauro diplomą Kolpingo kolegijoje*. Stipendijos bus skirtos studentams, pasirinkusiems studijas nuo 2014 m. rugsėjo.

Naujausios žinios

• Kolpingo kolegija akredituota maksimaliam 6 metų laikotarpiui

Balandžio 14 d. gautas Studijų kokybės vertinimo centro (SKVC) įsakymas, jog Kolpingo kolegija, po išorinio veiklos vertinimo, vykusio 2013 m. lapkričio 26-27 d., akredituojama maksimaliam 6 metų laikotarpiui.
  • 2 proc. parama

Nuoširdžiai dėkojame už Jūsų paramą, kurią suteikėte Kolpingo kolegijai, pervesdami 2% pajamų mokesčio sumos, galimos skirti paramai pagal LR Labdaros ir paramos įstatymą. Ir šiais metais kreipiamės į Jus prašydami pervesti 2% pajamų mokesčio sumos Kolpingo kolegijai.
  • Atvyksta dėstytojas iš Slovakijos

Balandžio 7 - 11 d. Kolpingo kolegijoje svečiuosis ir skaitys paskaitas Dr. Lukáš Pavelek iš Trnava universiteto (Slovakija). Paskaitų temos yra orientuotos į pagyvenusių žmonių savanorystės aspektus aktyvaus senėjimo kontekste bei kokybinių tyrimų metodologijos ypatumus. Dr. Lukáš Pavelek yra įgijęs daktaro laipsnį Trnava universitete sveikatos mokslų ir socialinio darbo fakultete.
    plačiau

VšĮ Kolpingo kolegija laukia tavęs!

VšĮ Kolpingo kolegija teikia aukštąjį išsilavinimą liudijantį profesinio bakalauro diplomą. Kviečiame studijuoti teisę, ekoturizmą, verslo ir viešojo sektoriaus finansų apskaitą, tarptautinį verslą, finansus, verslo anglų kalbą, socialinį darbą, vaiko gerovę ir socialinę apsaugą. Kauno senamiestyje įsikūrusios aukštosios mokyklos steigėjas - katalikiška labdaros ir paramos organizacija Lietuvos Kolpingo fondas. Kolpingo organizacijos Lietuvoje yra Tarptautinės Kolpingo draugijos, veikiančios pasaulyje daugiau nei 150 metų daugiau nei 60 šalių, dalis. Kolegija, kaip institucija sėkmingai veikia nuo 1996 m. Lietuvoje.

Adresas:
Raguvos g. 7,