Karjera prasideda „K“ raide
  • IMG 4140

„Tikėjimas yra gyvenimo pagrindas.“

• DSC5701

„Kiekvienas turi užimti jam skirtą vietą gyvenime.“

• diplomai 3

„Jeigu Jūs norite geresnės ateities, privalote patys ją susikurti.“

• IMG 9200

„Betikslis laiko švaistymas šiame trumpame gyvenime yra nepataisoma
    žmonijos nelaimė.“

• IMG 2059 1

„Žmogus yra sukurtas tiesai ir jis nori ją turėti.“

AKTUALU

vidine fotke kiemelis

Kolpingo kiemelis

Kolpingo kiemelis – nauja, jauki vieta kultūringam laisvalaikiui be svaigalų. Kauno senamiestyje - A. Jakšto g. 6, pusiaukelėje tarp Rotušės ir Kauno pilies. Koncertai, Pabėgimo kambarys, kavinė, pramogos vaikams. Kviečiame apsilankyti!
Plačiau
BB logo su sukiu svetainei

Iniciatyva „Baltoji banga“

VšĮ Kolpingo kolegija dar 2012 m. prisijungė prie iniciatyvos „Baltoji banga“. Įmonės ir organizacijos prisijungusios prie iniciatyvos ženklą naudoja žymėti produkcijai, informacinei medžiagai ar administraciniams dokumentams taip primindamos, kad bendrovė savo pavyzdžiu padeda diegti Lietuvoje skaidraus ir sąžiningo verslo principus, pasisako už etiško verslo kultūrą, o kartu simbolizuoja nuolatinį bendrovės rūpestį savo pačios reputacija.
IMG 56421 1

Pradedame tiesioginį studentų priėmimą

Abiturientams nuaidėjo paskutinis skambutis, kai kuriems liko vienas kitas egzaminas. Na, o tie kas jau turi brandos atestatą, gali pateikti dokumentus reikalingus stoti į Kolpingo kolegiją. Nuo 2015 m. rudens semestro Kolpingo kolegijoje galima studijuoti: Socialinį darbą; Tarptautinį verslą; Verslo anglų kalbą; Teisę; Verslo ir viešojo sektoriaus finansų apskaitą; Vaiko gerovę ir socialinę apsaugą bei Ekoturizmą (tikslinis valstybės finansavimas).

Naujausios žinios

• Diplomų įteikimo šventė

Penktadienį, birželio 19 d. Kolpingo kolegijos absolventams iškilmingai įteikti profesinio bakalauro diplomai. Diplomai buvo įteikti 83 absolventams, sėkmingai baigusiems verslo anglų kalbos, socialinio darbo, teisės, verslo vadybos, ekoturizmo ir tarptautinio verslo studijų programas.
  • Steigėjo stipendija studijoms Kolpingo kolegijoje

Jau treti metai iš eilės studentai įstoję studijuoti į Kolpingo kolegiją gali gauti vieną iš steigėjo stipendijų. Kolpingo fondas Lietuvai „Draugų ratas“ kasmet finansuoja apie dešimties studentų studijas pagal pasirinktą studijų programą Kolpingo kolegijoje. Jiems tereikia prisidėti simboliniu 30 eurų indėliu per mėnesį. Stipendijos bus skirtos studentams, pasirinkusiems studijas nuo 2015 m. rugsėjo mėnesio.
  • Pradedame tiesioginį studentų priėmimą

plačiau

VšĮ Kolpingo kolegija laukia tavęs!

VšĮ Kolpingo kolegija teikia aukštąjį išsilavinimą liudijantį profesinio bakalauro diplomą. Kviečiame studijuoti teisę, ekoturizmą, verslo ir viešojo sektoriaus finansų apskaitą, tarptautinį verslą, verslo anglų kalbą, socialinį darbą, vaiko gerovę ir socialinę apsaugą. Kauno senamiestyje įsikūrusios aukštosios mokyklos steigėjas - katalikiška labdaros ir paramos organizacija Lietuvos Kolpingo fondas. Kolpingo organizacijos Lietuvoje yra Tarptautinės Kolpingo draugijos, veikiančios pasaulyje daugiau nei 150 metų daugiau nei 60 šalių, dalis. Kolegija, kaip institucija sėkmingai veikia nuo 1996 m. Lietuvoje.

Adresas:
Raguvos g. 7,