Karjera prasideda „K“ raide
  • IMG 4140

„Tikėjimas yra gyvenimo pagrindas.“

• DSC5701

„Kiekvienas turi užimti jam skirtą vietą gyvenime.“

• diplomai 3

„Jeigu Jūs norite geresnės ateities, privalote patys ją susikurti.“

• IMG 9200

„Betikslis laiko švaistymas šiame trumpame gyvenime yra nepataisoma
    žmonijos nelaimė.“

• IMG 2059 1

„Žmogus yra sukurtas tiesai ir jis nori ją turėti.“

AKTUALU

745x300 Bilietai

Kolpingo kolegija dovanoja nuolaidą į spektaklį

Kolpingo Kolegija dovanoja specialų kodą "kolpingokolegija", kuris suteikia 30 procentų nuolaidą į premjerinį "Laimingų žmonių" spektaklį "Nepaleisk manęs", visus 2015 m., visoje Lietuvoje. Bilietus platina - bilietai.lt
BB logo su sukiu svetainei

Iniciatyva „Baltoji banga“

VšĮ Kolpingo kolegija dar 2012 m. prisijungė prie iniciatyvos „Baltoji banga“. Įmonės ir organizacijos prisijungusios prie iniciatyvos ženklą naudoja žymėti produkcijai, informacinei medžiagai ar administraciniams dokumentams taip primindamos, kad bendrovė savo pavyzdžiu padeda diegti Lietuvoje skaidraus ir sąžiningo verslo principus, pasisako už etiško verslo kultūrą, o kartu simbolizuoja nuolatinį bendrovės rūpestį savo pačios reputacija.
Plačiau
pamazinta prie konfes

Tarptautine moksline – praktine konferencija „Darnaus vystymosi iššūkiai švietimui“ kovo 26-ąją baigėsi tradicinė, kasmet Kolpingo kolegijos organizuojama, Kolpingo savaitė. Jos metu vyko įvairūs renginiai bei seminarai skirti ne tik Kolpingo bendruomenei, bet ir miestiečiams.
Plačiau

Naujausios žinios

• Kolpingo savaitėje - profesoriaus iš Vokietijos paskaitų ciklas

Vienas iš šių metų Kolpingo savaitės renginių, – paskaitų ciklas apie Europos Sąjungos turizmo politiką ir strategiją. 40 akademinių valandų ciklą skaitė prof. dr. Hermann Knödler, buvęs Vokietijos Ekonomikos, technologijų ir kultūros taikomųjų mokslų universiteto (HWTK) prezidentas, dabar einantis viceprezidento ir HWTK padalinio Baden Badene (Vokietija) direktoriaus pareigas.
    plačiau
  • Kolpingo savaitės baigiamasis akcentas – tarptautinė konferencija „Darnaus vystymosi iššūkiai švietimui“

• Socialinio darbo programa akredituota maksimaliam 6 metų laikotarpiui

Studijų kokybės vertinimo centro (SKVC) ekspertų grupė praėjusių metų lapkričio mėnesį lankėsi Kolpingo kolegijoje ir vertino Socialinio darbo studijų programą.
    plačiau

VšĮ Kolpingo kolegija laukia tavęs!

VšĮ Kolpingo kolegija teikia aukštąjį išsilavinimą liudijantį profesinio bakalauro diplomą. Kviečiame studijuoti teisę, ekoturizmą, verslo ir viešojo sektoriaus finansų apskaitą, tarptautinį verslą, verslo anglų kalbą, socialinį darbą, vaiko gerovę ir socialinę apsaugą. Kauno senamiestyje įsikūrusios aukštosios mokyklos steigėjas - katalikiška labdaros ir paramos organizacija Lietuvos Kolpingo fondas. Kolpingo organizacijos Lietuvoje yra Tarptautinės Kolpingo draugijos, veikiančios pasaulyje daugiau nei 150 metų daugiau nei 60 šalių, dalis. Kolegija, kaip institucija sėkmingai veikia nuo 1996 m. Lietuvoje.

Adresas:
Raguvos g. 7,