• IMG 4140

„Tikėjimas yra gyvenimo pagrindas.“

• DSC5701

„Kiekvienas turi užimti jam skirtą vietą gyvenime.“

• diplomai 3

„Jeigu Jūs norite geresnės ateities, privalote patys ją susikurti.“

• IMG 9200

„Betikslis laiko švaistymas šiame trumpame gyvenime yra nepataisoma
    žmonijos nelaimė.“

• IMG 2059 1

„Žmogus yra sukurtas tiesai ir jis nori ją turėti.“

Kunigas Adolfas Kolpingas

AKTUALUPasitikrink ar laimėjai „Asus“ planšetę! Sužinok nuolaidos kodą į spektaklį "Nepaleisk manęs"! Spausk čia!

xpasirinkimai

Elektroninis žurnalas

Kolpingo kolegija dalinasi ketvirtuoju elektroniniu žurnalo numeriu. Jame perskaitysite daugybę įkvepiančių ir jaukių istorijų, rasite nuoširdų Jurgio Didžiulio pasakojimą apie darnaus pasaulio kūrimą ir iš arčiau susipažinsite su vystomuoju bendradarbiavimu. Tikimės, kad šie pasakojimai jus sušildys ir leis bent trumpam atsikvėpti nuo šventinio šurmulio.
Plačiau
BB logo su sukiu svetainei

Iniciatyva „Baltoji banga“

VšĮ Kolpingo kolegija dar 2012 m. prisijungė prie iniciatyvos „Baltoji banga“. Įmonės ir organizacijos prisijungusios prie iniciatyvos ženklą naudoja žymėti produkcijai, informacinei medžiagai ar administraciniams dokumentams taip primindamos, kad bendrovė savo pavyzdžiu padeda diegti Lietuvoje skaidraus ir sąžiningo verslo principus, pasisako už etiško verslo kultūrą, o kartu simbolizuoja nuolatinį bendrovės rūpestį savo pačios reputacija.

Kviečiame dalyvauti tarptautinėje konferencijoje

Maloniai kviečiame dalyvauti Kolpingo kolegijos organizuojamoje tarptautinėje mokslinėje - praktinėje konferencijoje „DARNAUS VYSTYMOSI IŠŠŪKIAI ŠVIETIMUI“, kuri vyks Kolpingo kolegijoje (A. Jakšto g. 6, Kaunas) 2015 m. kovo 26 d. (ketvirtadienį).

Naujausios žinios

• Kviečiame į seminarą skirtą Pasaulinei socialinio darbo dienai paminėti

KVIETIMAS į respublikinį seminarą „SOCIALINIO DARBO PROFESINIO BAKALAURO STUDIJŲ KOKYBĖ“, skirtą Pasaulinei socialinio darbo dienai paminėti.
    plačiau
  • „Kolpingo kolegijos“ dėstytoja apgynė daktaro disertaciją

Sveikiname „Kolpingo kolegijos“ Ekonomikos ir verslo centro dėstytoją Indrę Šikšnelytę apgynus daktaro disertaciją! Vilniaus Universitete, Kauno humanitariniame fakultete, vasario 13-ąją, ji apgynė daktaro disertaciją tema - „Elektros energijos rinkos modelių darnumo vertinimas“ (vadovė - prof. dr. Dalia Štreimikienė).
  • Pirmieji „Asus FonePad“ planšečių laimėtojai

Du pirmieji „Kolpingo kolegijos“ loterijos laimėtojai - Gerda Grybaitė ir Juras Tovtkevičius. Jie studijų mugėse Vilniuje ir Kaune užpildė anketą ir atsitiktinės atrankos būdu laimėjo po „Asus FonePad“ planšetę! Sveikiname laimėtojus!
    plačiau

VšĮ Kolpingo kolegija laukia tavęs!

VšĮ Kolpingo kolegija teikia aukštąjį išsilavinimą liudijantį profesinio bakalauro diplomą. Kviečiame studijuoti teisę, ekoturizmą, verslo ir viešojo sektoriaus finansų apskaitą, tarptautinį verslą, verslo anglų kalbą, socialinį darbą, vaiko gerovę ir socialinę apsaugą. Kauno senamiestyje įsikūrusios aukštosios mokyklos steigėjas - katalikiška labdaros ir paramos organizacija Lietuvos Kolpingo fondas. Kolpingo organizacijos Lietuvoje yra Tarptautinės Kolpingo draugijos, veikiančios pasaulyje daugiau nei 150 metų daugiau nei 60 šalių, dalis. Kolegija, kaip institucija sėkmingai veikia nuo 1996 m. Lietuvoje.

Adresas:
Raguvos g. 7,