• IMG 4140

„Tikėjimas yra gyvenimo pagrindas.“

• DSC5701

„Kiekvienas turi užimti jam skirtą vietą gyvenime.“

• diplomai 3

„Jeigu Jūs norite geresnės ateities, privalote patys ją susikurti.“

• IMG 9200

„Betikslis laiko švaistymas šiame trumpame gyvenime yra nepataisoma
    žmonijos nelaimė.“

• IMG 2059 1

„Žmogus yra sukurtas tiesai ir jis nori ją turėti.“

AKTUALU

xpasirinkimai

Elektroninis žurnalas

Kolpingo kolegija dalinasi trečiuoju elektroninio žurnalo numeriu. Malonaus skaitymo!
kof kundrotas

Studentų konferencijoje - pranešimų ir straipsnių gausa

Lapkričio 13 d. įvyko trečioji tarptautinė bakalaurų studentų konferencija „Teorija ir praktika: studentiškos įžvalgos“, kurią organizavo Kolpingo kolegija ir Baltijos Vadybos Plėtros Asociacija (BMDA). Ši konferencija vėl subūrė jaunus ir aktyvius žmones kartu diskutuoti apie šių dienų iššūkius, dalintis savo pasiekimais ir laimėjimais, mokytis iš savo klaidų ir visiems kartu kurti bendrą ateitį.
DSC 0585

Seminaras apie demokratijos, ekonomikos ir krikščionybės sąsajas

Kolpingo kolegija ir Užsienio reikalų ministerija kviečia į seminarą „Krikščionybės, demokratijos ir rinkos ekonomikos sąsajos: Lietuvos narystės ES dešimtmečio trajektorijos“. Seminaras vyks 2014 m. Gruodžio 5-6 d., Nepriklausomybės a. 1, Troškūnuose.

Naujausios žinios

• Būsimųjų teisininkų desantas Seime

Lapkričio pradžioje Kolpingo kolegijos teisės studijų programos trečio kurso studentai kartu su dėstytoja Vida Staponiene lankėsi Vilniuje. Čia būsimieji teisininkai susipažino su įstatymų leidybos procesu, teisininkų darbo specifika Seime. Studentai, kaip stebėtojai, dalyvavo Seimo posėdyje, susitiko su Seimo nare Vince Vaidevute Margevičiene, taip pat bendravo su Seimo Teisės departamento direktoriumi Andriumi Kabišaičiu. Po apsilankymo Seime studentai susitiko su Lietuvos Respublikos Konstitucinio teismo teisėjais.
  • Įgijo patirties mokymų cikle Kipre

Ryški saulė, bei čia pat ant medžių augančių mandarinų kvapas, nesutrukdė Lietuvos Kolpingo draugijos jaunimo referentui Tautvydui Vigelui bei Kolpingo kolegijos studentų atstovybės prezidentei Aistei Titaitei aktyviai įsitraukti į diskusijas, praktines užduotis bei seminarus vykusius Kipre, Limasol mieste. Šiuos mokymus finansavo programa Erasmus +.
    plačiau
  • Seminaras apie demokratijos, ekonomikos ir krikščionybės sąsajas

plačiau

VšĮ Kolpingo kolegija laukia tavęs!

VšĮ Kolpingo kolegija teikia aukštąjį išsilavinimą liudijantį profesinio bakalauro diplomą. Kviečiame studijuoti teisę, ekoturizmą, verslo ir viešojo sektoriaus finansų apskaitą, tarptautinį verslą, verslo anglų kalbą, socialinį darbą, vaiko gerovę ir socialinę apsaugą. Kauno senamiestyje įsikūrusios aukštosios mokyklos steigėjas - katalikiška labdaros ir paramos organizacija Lietuvos Kolpingo fondas. Kolpingo organizacijos Lietuvoje yra Tarptautinės Kolpingo draugijos, veikiančios pasaulyje daugiau nei 150 metų daugiau nei 60 šalių, dalis. Kolegija, kaip institucija sėkmingai veikia nuo 1996 m. Lietuvoje.

Adresas:
Raguvos g. 7,