• IMG 4140

„Tikėjimas yra gyvenimo pagrindas.“

• DSC5701

„Kiekvienas turi užimti jam skirtą vietą gyvenime.“

• diplomai 3

„Jeigu Jūs norite geresnės ateities, privalote patys ją susikurti.“

• IMG 9200

„Betikslis laiko švaistymas šiame trumpame gyvenime yra nepataisoma
    žmonijos nelaimė.“

• IMG 2059 1

„Žmogus yra sukurtas tiesai ir jis nori ją turėti.“

AKTUALU

xpasirinkimai

Elektroninis žurnalas

Kolpingo kolegija dalinasi trečiuoju elektroninio žurnalo numeriu. Malonaus skaitymo!
2014 10 20 Konferencija 1 1

Konferencija „Teorija ir praktika: studentiškos įžvalgos“

Prieš trylika metų Kolpingo kolegijoje pradėtos organizuoti studentų konferencijos, kuriose studentai dalinasi atliktų tyrimų bei projektinės veiklos rezultatais. Prieš metus konferencija tapo tarptautine. Antroji Kolpingo kolegijos drauge su Baltijos Vadybos Plėtros Asociacija (BMDA) organizuojama tarptautinė studentų konferencija „Teorija ir praktika: studentiškos įžvalgos“, vyks 2013 m. lapkričio 13 d. (ketvirtadienį) Kolpingo kolegijoje, Jakšto g. 6, Kaunas.

Europos kalbų ir Tarptautinė vertėjų diena Kolping

Europos kalbų ir Tarptautinė vertėjų diena Kolpingo kolegijoje

Naujausios žinios

• PROFADIENIO finalistai iš Kolpingo kolegijos

25-ių netradicinių renginių metu pristatyta PROFADIENIO idėja - unikali galimybė studentams susitikti su verslo praktikais, susipažinti su darbo skirtinguose verslo sektoriuose ypatumais, įveikiant verslo parengtas užduotis.
  • Ekoturizmo studijų programoje – keturi nauji socialiniai partneriai

Prie Kolpingo kolegijos, Ekonomikos ir verslo centro, Ekoturizmo studijų programos prisijungė nauji socialiniai partneriai. Rugsėjo 26 - spalio 9 dienomis pasirašytos bendradarbiavimo sutartys su šiais socialiniais partneriais: ,,Lipkevičių šeimos vila“, UAB ,,Babilonas“, ,,Kauno turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras“, ,,Kauno marių regioninio parko administracijos direkcija“.
    plačiau
  • Konferencija „Teorija ir praktika: studentiškos įžvalgos“

plačiau

VšĮ Kolpingo kolegija laukia tavęs!

VšĮ Kolpingo kolegija teikia aukštąjį išsilavinimą liudijantį profesinio bakalauro diplomą. Kviečiame studijuoti teisę, ekoturizmą, verslo ir viešojo sektoriaus finansų apskaitą, tarptautinį verslą, verslo anglų kalbą, socialinį darbą, vaiko gerovę ir socialinę apsaugą. Kauno senamiestyje įsikūrusios aukštosios mokyklos steigėjas - katalikiška labdaros ir paramos organizacija Lietuvos Kolpingo fondas. Kolpingo organizacijos Lietuvoje yra Tarptautinės Kolpingo draugijos, veikiančios pasaulyje daugiau nei 150 metų daugiau nei 60 šalių, dalis. Kolegija, kaip institucija sėkmingai veikia nuo 1996 m. Lietuvoje.

Adresas:
Raguvos g. 7,