• IMG 4140

„Tikėjimas yra gyvenimo pagrindas.“

• DSC5701

„Kiekvienas turi užimti jam skirtą vietą gyvenime.“

• diplomai 3

„Jeigu Jūs norite geresnės ateities, privalote patys ją susikurti.“

• IMG 9200

„Betikslis laiko švaistymas šiame trumpame gyvenime yra nepataisoma
    žmonijos nelaimė.“

• IMG 2059 1

„Žmogus yra sukurtas tiesai ir jis nori ją turėti.“

AKTUALU

kz

Elektroninis žurnalas

Kolpingo kolegija pristato naują elektroninį žurnalą „Kolpingo žinios“. Nuo šiol jis pasieks Jus kiekvieną ketvirtį. Būkite arčiau mūsų bendruomenės gyvenimo, atraskite įdomių istorijų, išskirtinių asmenybių ir susipažinkite su jų pasiekimais. Malonaus skaitymo.

Veikia Kolpingo konsultacinė klinika

KLINIKOS VIZIJA: Teikti šiuolaikinėmis žiniomis paremtas profesinio orientavimo konsultacijas, nukreiptas į tarptautinio smulkaus ir vidutinio verslo plėtrą, asmens pagrįstą tobulėjimo pasirinkimą mažiausiomis sąnaudomis, kuriant abipusiškai naudingus visuomeniškus ryšius.
Plačiau

Laimėk stipendiją ir studijuok Kolpingo kolegijoje!

Net 10 solidžių stipendijų studijoms! Jau antri metais iš eilės turite galimybę gauti vieną iš jų ir įgyti profesinio bakalauro diplomą Kolpingo kolegijoje*. Stipendijos bus skirtos studentams, pasirinkusiems studijas nuo 2014 m. rugsėjo.

Naujausios žinios

• Atvyksta dėstytojas iš Slovakijos

Balandžio 7 - 11 d. Kolpingo kolegijoje svečiuosis ir skaitys paskaitas Dr. Lukáš Pavelek iš Trnava universiteto (Slovakija). Paskaitų temos yra orientuotos į pagyvenusių žmonių savanorystės aspektus aktyvaus senėjimo kontekste bei kokybinių tyrimų metodologijos ypatumus. Dr. Lukáš Pavelek yra įgijęs daktaro laipsnį Trnava universitete sveikatos mokslų ir socialinio darbo fakultete.
  • Kolpingo kolegijos studentams įteikta 50 steigėjo stipendijų

Tarptautine moksline – praktine konferencija „Iššūkiai ir socialinė atsakomybė versle“ kovo 27 d. baigėsi jau septintąjį kartą Kolpingo kolegijos organizuota Kolpingo savaitė. Jos metu vyko įvairūs renginiai bei seminarai.
    plačiau
  • Papildomas paraiškų socialinei stipendijai gauti priėmimas

Socialines stipendijas gali gauti visi Lietuvos aukštųjų mokyklų pirmosios pakopos, vientisųjų studijų, antrosios pakopos studentai, taip pat studentai, studijuojantys pagal laipsnio nesuteikiančias studijų programas (išskyrus rezidentūrą), studijuojantys tiek valstybės finansuojamose vietose, tiek už studijas mokantys savo lėšomis, išskyrus studentus, kurie:
    plačiau

VšĮ Kolpingo kolegija laukia tavęs!

VšĮ Kolpingo kolegija teikia aukštąjį išsilavinimą liudijantį profesinio bakalauro diplomą. Kviečiame studijuoti teisę, ekoturizmą, verslo ir viešojo sektoriaus finansų apskaitą, tarptautinį verslą, finansus, verslo anglų kalbą, socialinį darbą, vaiko gerovę ir socialinę apsaugą. Kauno senamiestyje įsikūrusios aukštosios mokyklos steigėjas - katalikiška labdaros ir paramos organizacija Lietuvos Kolpingo fondas. Kolpingo organizacijos Lietuvoje yra Tarptautinės Kolpingo draugijos, veikiančios pasaulyje daugiau nei 150 metų daugiau nei 60 šalių, dalis. Kolegija, kaip institucija sėkmingai veikia nuo 1996 m. Lietuvoje.

Adresas:
Raguvos g. 7,