Karjera prasideda „K“ raide
  • tituline pakeisti3

„Tikėjimas yra gyvenimo pagrindas.“

• tituline pakeisti4

„Kiekvienas turi užimti jam skirtą vietą gyvenime.“

• tituline pakeisti6

„Jeigu Jūs norite geresnės ateities, privalote patys ją susikurti.“

• tituline pakeisti7

„Betikslis laiko švaistymas šiame trumpame gyvenime yra nepataisoma
    žmonijos nelaimė.“

• tituline pakeisti

„Žmogus yra sukurtas tiesai ir jis nori ją turėti.“

Kunigas Adolfas Kolpingas

AKTUALUTIESIOGINIS PRIĖMIMAS! REIKALINGI DOKUMENTAI, DATOS IR KITA SVARBI INFORMACIJA

1 vertybes

9 priežastys studijuoti Kolpingo kolegijoje

Kolpingo kolegijoje skiriamas didelis dėmesys studento asmenybei bei tarpusavio santykiams, vadovaujamasi krikščioniškomis vertybėmis. „Jeigu jūs norite geresnės ateities, privalote patys ją susikurti“, - teigė žymus XIX a. vokiečių kunigas, pedagogas ir žurnalistas Adolfas Kolpingas, kurio veikla pasaulyje tęsiama jau daugiau nei 150 metų. A. Kolpingas mokė, jog žmogus turi būti tikintis krikščionis, sumanus ir darbštus savo profesijos žinovas, geras šeimos žmogus ir atsakingas pilietis. Šiais pagrindiniais A. Kolpingo filosofijos principais ir remiasi Kolpingo kolegija savo veikloje.
stipendijos kolpingo kolegija

Steigėjo stipendija studijoms Kolpingo kolegijoje

Jau treti metai iš eilės studentai įstoję studijuoti į Kolpingo kolegiją gali gauti vieną iš steigėjo stipendijų. Kolpingo fondas Lietuvai „Draugų ratas“ kasmet finansuoja apie dešimties studentų studijas pagal pasirinktą studijų programą Kolpingo kolegijoje. Jiems tereikia prisidėti simboliniu 30 eurų indėliu per mėnesį. Stipendijos bus skirtos studentams, pasirinkusiems studijas nuo 2015 m. rugsėjo mėnesio.

Tiesioginis priėmimas

Iki pat rugsėjo galite pateikti dokumentus, reikalingus stoti į Kolpingo kolegiją (Adresas – Kaunas, Raguvos g. 7, II aukšte, Studijų skyriuje).

Naujausios žinios

• Kviečiame į mokslo metų pradžios šventę

Mieli studentai, dėstytojai, administracija, Kviečiame visus dalyvauti naujų mokslo metų pradžios šventėje!
  • Valstybės remiamos paskolos

Valstybinis studijų fondas informuoja, kad nuo 2015 m. rugpjūčio 21 dienos, 10 val. iki 2015 m. rugsėjo 27 dienos, 24 val. studentai, norintys gauti valstybės remiamą paskolą 2015/2016 mokslo metams, galės pateikti elektroninius prašymus-anketas .
  • Tiesioginis priėmimas

Kolpingo kiemelis

kiemelis tituline2 3xxx

Kolpingo kiemelis – nauja, jauki vieta kultūringam laisvalaikiui be svaigalų. Kauno senamiestyje - A. Jakšto g. 6, pusiaukelėje tarp Rotušės ir Kauno pilies. Koncertai, Pabėgimo kambarys, kavinė, pramogos vaikams. Kviečiame apsilankyti!

Plačiau Projektas Reklamjuost 1