• IMG 4140

„Tikėjimas yra gyvenimo pagrindas.“

• DSC5701

„Kiekvienas turi užimti jam skirtą vietą gyvenime.“

• diplomai 3

„Jeigu Jūs norite geresnės ateities, privalote patys ją susikurti.“

• IMG 9200

„Betikslis laiko švaistymas šiame trumpame gyvenime yra nepataisoma
    žmonijos nelaimė.“

• IMG 2059 1

„Žmogus yra sukurtas tiesai ir jis nori ją turėti.“

AKTUALU

xpasirinkimai

Elektroninis žurnalas

Kolpingo kolegija dalinasi trečiuoju elektroninio žurnalo numeriu. Malonaus skaitymo!
Plačiau
BB logo su sukiu svetainei

Iniciatyva „Baltoji banga“

VšĮ Kolpingo kolegija dar 2012 m. prisijungė prie iniciatyvos „Baltoji banga“. Įmonės ir organizacijos prisijungusios prie iniciatyvos ženklą naudoja žymėti produkcijai, informacinei medžiagai ar administraciniams dokumentams taip primindamos, kad bendrovė savo pavyzdžiu padeda diegti Lietuvoje skaidraus ir sąžiningo verslo principus, pasisako už etiško verslo kultūrą, o kartu simbolizuoja nuolatinį bendrovės rūpestį savo pačios reputacija.
pamazinta auditorija

Jaunimas liko neabejingas ES realijoms bei iššūkiams

Demokratijos, rinkos ekonomikos ir krikščionybės santykio paieškos yra populiarios Vakarų valstybėse. Lietuvos visuomenėje Europos Sąjunga, kapitalizmas, rinkos santykiai ir žmogaus teisės dažnai suvokiamos atsietai nuo krikščioniškosios tradicijos, ypač jaunimo tarpe. Praėjusį savaitgalį, Lietuvos Kolpingo draugijos Švietimo ir kultūros centre, vykusiame seminare išsiaiškinta, kad ne tik Europos kultūros, bet ir ES politinės, teisinės ir netgi ekonominės vertybės yra nemaža dalimi paveiktos religijos. Lietuvai, kaip ES narei, turinčiai gilias krikščionybės tradicijas tai labai svarbu. Šį seminarą, skirtą Lietuvos narystės ES dešimtmečiui, organizavo Kolpingo kolegija ir Užsienio reikalų ministerija. Tai jau ne pirmasis renginys, kurį Kolpingo kolegija kartu su Užsienio reikalų ministerija rengia ES tematika. Ankstesnis projektas „Mes ES taryba“ taip pat susilaukė sėkmės jaunimo tarpe.

Naujausios žinios

• Nauja ERASMUS+ sutartis akademiniam mobilumui

Prie 22 aukštųjų mokyklų su kuriomis, pagal ERASMUS+ programą, bendradarbiauja „Kolpingo kolegija“, prisidėjo dar viena institucija. Nuo ateinančio rudens mūsų studentai, pagal ERASMUS+ programą galės išvažiuoti studijuoti į kaimyninės šalies sostinę - Rygą.
    plačiau
  • Ar „Kalėdinis Kolpingo kiemelis“ taps kasmetiniu renginiu?

Žvarbus ir gūsingas vėjas, praėjusį šeštadienį nesutrukdė Kolpingo bendruomenei surengti šventę miestelėnams. Šio renginio metu surinkti 712 litų. Dalį šios sumos sudaro ir UAB „DATA DOG“ paaukoti pinigai. Visi jie bus skirti fleitai pirkti, kuria gros „Atžalyno“ vaikų namų auklėtinė Marija Stankevičiūtė.
  • Tradicinė, nemokama teisinė konsultacija

Kaip ir kiekvienais metais, artėjant šv. Kalėdoms Kolpingo kolegijos Teisės studijų programos dėstytojai organizuoja nemokamą teisinę konsultaciją miesto visuomenei. Šiais metais konsultacija vyks gruodžio 18 dieną, ketvirtadienį, nuo 11.00 iki 13.30 val. Būtina išankstinė registracija. To reikia, kad dėstytojai galėtų pasiruošti kiekvienam klausimui ir maksimaliai išsamiai į jį atsakytų. Išankstinė registracija, nurodant klausimo esmę, tel. (8 37) 22 00 30, arba el. paštu: paulius@kolping.lt Adresas: Raguvos g. 7, Kaunas.
    plačiau

VšĮ Kolpingo kolegija laukia tavęs!

VšĮ Kolpingo kolegija teikia aukštąjį išsilavinimą liudijantį profesinio bakalauro diplomą. Kviečiame studijuoti teisę, ekoturizmą, verslo ir viešojo sektoriaus finansų apskaitą, tarptautinį verslą, verslo anglų kalbą, socialinį darbą, vaiko gerovę ir socialinę apsaugą. Kauno senamiestyje įsikūrusios aukštosios mokyklos steigėjas - katalikiška labdaros ir paramos organizacija Lietuvos Kolpingo fondas. Kolpingo organizacijos Lietuvoje yra Tarptautinės Kolpingo draugijos, veikiančios pasaulyje daugiau nei 150 metų daugiau nei 60 šalių, dalis. Kolegija, kaip institucija sėkmingai veikia nuo 1996 m. Lietuvoje.

Adresas:
Raguvos g. 7,