Kviečiame dalyvauti lapkričio 15-19 d. vyksiančios Kolpingo kolegijos Studentų savaitės renginiuose!

Programa

Lapkričio 15 d., pirmadienis. Studentų savaitės startas!
● 18 val.
kviečiame  dalyvauti atvirose paskaitose Kolegijoje.
“Gyva vizitinė kortelė” (Kaip pristatyti save ir savo mokyklą ar organizaciją) – Rasa Didžiulienė,  Kolpingo kolegijos  Studentų paslaugų centro vadovė, lektorė.
“Tavo bendravimo stilius” (Kaip mes bendraujame ir kaip susirasti draugų?) – Ineta Ruškuvienė, Kolpingo kolegijos lektorė.
Po paskaitų – šiltas muzikinis pabendravimas.
Vyks Atvirų durų Kolpingo kolegijoje diena–mielai laukiame svečiuose moksleivių ir visų, norinčių susipažinti su Kolegija.
Į renginį prašome užsiregistruoti sekretoriate (II a.), tel. (8-37) 22 00 30 arba el.paštu: info@kolping.lt

Lapkričio 16 d., antradienis
● 10-15 val.
vyks “Arbatos diena”. Laukiame visų, norinčių pasivaišinti arbata,  pabendrauti su Studentų atstovybės nariais Studentų atstovybės patalpose (rūsyje).
● 10-12 val. akcija Tarptautinei Tolerancijos dienai (I a.)

Lapkričio 17 d., trečiadienis
● 16- 20 val.
Tarptautinės studentų dienos proga Kolegijoje veiks Kolpingo menų akademija (fotografija, tapyba, audiovizualiniai menai, juvelyrika ir kt. ) Laukiame jaunų žmonių, pristatančių savo kūrybą. Apie dalyvavimą pranešti tel. (8-37) 22 00 30, el.paštu: info@kolping.lt
Kviečiame į naktinį krepšinį!  Gerbėjai vyks į Kolpingo kolegijos krepšinio komandos, žaidžiančios Kauno krepšinio lygoje, rungtynes su „Libora“, kurios bus 20.15 val. Jonučių II-oje vidurinėje mokykloje, Garliavoje. Apie dalyvavimą pranešti el.paštu: info@kolping.lt       Tikrai negali to nepamatyti :)

Lapkričio 18 d., ketvirtadienis
● 9.30 val.
respublikinė studentų mokslinė – praktinė konferencija „Teorija ir praktika: studentiškos įžvalgos 2010”. Informacija apie konferenciją tinklalapio dešinėje.

Lapkričio 19 d., penktadienis. Studentų savaitės finišas!
● 20 val.
„Kolpingo studentų oranžinis finišas“ klube Džem'pub (Laisvės al. 59). Oranžiniai prizai-siurprizai ir  InCulto!  Finišuok kartu su mumis :) Labai laukiame :)