Kolpingo kolegijoje kartojamas Verslo savaitei skirtas renginys

Kovo pradžioje Kolpingo Kolegijoje Kaune vyko pirmą kartą organizuota Verslo savaitė. Savaitę trukusiuose renginiuose dalyvauti buvo kviečiami visi, norintys atrasti verslo vertybes, o organizuoti seminarai ar verslo konsultacijos buvo nemokamos arba už simbolinę kainą.

„Dar nebuvo pasibaigęs registracijos į seminarus laikas, tačiau į kai kuriuos jų jau nebegalėjome sutalpinti visų norinčių. Nesitikėjome, jog į pirmąjį seminarą apie verslo kūrimo pradžią atvyks ne tik Kauno aukštųjų mokyklų studentai, moksleiviai, tačiau ir žmonės iš tolimesnių Lietuvos miestų. Kolpingo kolegija savo veikloje vadovaujasi krikščioniškais principais, todėl norėjome parodyti, kad šios vertybės gali egzistuoti ir versle. Verslo savaitė parodė, jog žmonės itin aktyviai domisi verslo kūrimu“, - sakė Kolpingo kolegijos Verslo vadybos katedros vedėjas Aivaras Krasuckas.

Kadangi vietų skaičius renginiuose buvo ribotas ir ne visi galėjo patekti į nemokamą seminarą „Verslo pradžia. Nuo ko pradėti?“, šis seminaras kartojamas balandžio 3 d. 13 val. Seminaras vyks Kolpingo kolegijoje, Raguvos g. 7. Seminare dalyvaujantys sužinos apie tai, nuo ko pradedamas kurti verslas, išmoks atpažinti galimybes, kurios gali lemti ateitį žengiant pirmą žingsnį laisvės ir saviraiškos link, sužinos, kokių reikia asmeninių gebėjimų norint pradėti kurti verslą, geriau pažins save bei atras būdus, kurie padės kuriant savo verslą.